måndag 11 februari 2008

Tofflor till Klas, en flykt från studierna?

Helgen har till stora delar ägnats åt att fixa med min nya blogg. Man kan ju hålla på att prova nya färger och former hur länge som helst, för att några timmar senare upptäcka att man inte alls är nöjd.
Sedan får man en kommentar från Lena som ju fattar det mesta och genomskådar flykten från de vetenskapliga studierna...
Inte nog med det så gjorde jag ett par nya tofflor till Klas och en del annat som inte riktigt är klart. Vetenskapliga studier i all ära, men inte fasen kan det tävla mot ullerier!
Mer stickning åt folket och heja min kanonkursare Hanna som håller mitt mod uppe mitt i alla seminarier!

10 kommentarer:

Annas garndrömmar sa...

Älskar dina prickiga/pluppiga saker :)
Grattis till nya bloggen också!

Helena sa...

Välkommen till oss:)
Har du inte öppnat en enda bok i helgen?
Häftiga strumpor med lös tå, perfekta till svensk sommar med flippfloppar och raggsockor...
Kram Helena

Boel sa...

Tack för min fina väska!! Jag är kär :=)

Jag tror att man tänker bra på det man studerar när man handarbetar. Jag har i alla fall när jag pluggat ägnat mig åt en hel del handarbetande (diskande och strykande också) och rätt som det är så har det som bara var tilltrasslade tankar blivit till ett begripligt resonemang eller ett stycke i en uppsats.

Jag gillar din nya blogg (men även din gamla)!

/Boel

PetraO sa...

Tofflorna är underbara och det är väl självklart att det är roligare med ulleri och bloggande än retenskapliga eller jag menar petenskapliga studier...
Du är duktig Anna som ändå kämpar på!!! Kram Petra

doktoranden sa...

Att bringa reda i röriga vetenskapliga (?) tankar genom stickande vet jag av erfarenhet. När jag sitter hemma och försöker analysera mina data för min forskning så går hjärnan på högvarv medan händerna arbetar. Bodil Jönsson kallar det "ställtid".

Så inget mera dåligt samvete för att man stickar! =)

Lena sa...

Kära Anna, nu när du läser Stukats Statistikens grunder kan du väl göra lite olika tabeller över dina garninnehav, vad du stickat och kommande projekt? Kan du använda de 4 skaltyperna;kvotskala-Intervallskala-Ordinalskala och nominalskala?! Lycka till :) De bästa hälsningarna från Lena!

Helena sa...

Candle flame växer sakta men säkert. Kul mönster och helt underbart garn, jag älskar det verkligen..Har varit i gbg idag å "råkade" snubbla över lite baby cashmerino på Strikk rea:). Njuter av en inte så arbetsfylld vecka och har bara ett barn hemma, rena lyxen.. Har du lite ledigt?
Kram Helena

Millan sa...

Önskar dig en härlig alla hjärtans dag. Millan

Lisa sa...

Vilka härliga tofflor! Är de stickade och sedan tovade? Så uppiggande med de vita bollarna.

Karin sa...

Jag blir GLAD i hela mig av dina prickiga tofflor!!! Anna, du borde verkligen göra en bok!!!!!!! Jag tror att MÅNGA vill sticka och virka efter dina mönster.