fredag 22 maj 2009

Fredagsfeeling och stickkris

Går just nu igenom en period kantad av stickkris. Ingen stickning känns riktigt rolig, sådär alldeles underbar, när man aldrig vill sluta. Bara ett varv till... de flesta av er fattar garanterat vad jag menar. Jag längtar efter den där totala stickkänslan när allt stämmer.
Tur att jag kan spinna garn i väntan på bättre sticktider. Sytt har jag också gjort (Lilla Stickfrossa är uppdaterad) och så är det ju faktiskt veckans bästa dag! Dags att förtränga stickkrisen, packa väskorna, bubblet, maten och bege sig iväg på trevligt helgfirande.
Woo Hoo!

9 kommentarer:

Marie sa...

Asch vad trist, men det ger sig ska du se. Njut av helgen, det ska jag och tänka på min fina stickgömma (jag är så glad för den!).

Evalinah sa...

Förstår precis vad du menar, jag känner likadant. Men vad ska man göra, det är väl bara att vänta å så sticka UFO så länge.
Måste åxå säja; jättefina saker du syr!

Solhälsningar
Evalinah

kristina sa...

Tråkigt med stickkris! Jag har monteringskris. Stickar och stickar, men låter monteringen vara. Inte bra!

Made By K sa...

Vilka fina väskor du gör!! De är verkligen superfina...man kan ju inte vara på topp inom alla områden hela tiden, även om man skulle vilja!!

Sillen stickar sa...

Puss på dig baby! snart är krisen över, lyft lite skrot under tiden!

Luna sa...

Känner igen mig. Plätsligt tittar man på sin stickning och känner sig som en främling - vad är det där ? Skulle det där beröra mig ? Är det en stickning, jaha.
Har du testat att sticka och lyssna på P1 ? Det är en så bra kombination. Gillar din blogg - håller tummarna för att krisen snart är över.

Janette sa...

har fått dina mail nu, mailar i em.

kram

Lena sa...

När man inte har "nåt för händer" är det ibland kris, jag vet. Men det brukar alltd komma en stickperiod som flyter igen.HAr länkat till din härliga sida från min bligg.
Ha det gött.

Signe sa...

Ibland kan jag hamna i den där känslan om man "måste" göra klart något, tex för man skall ge bort det som present. Plötsligt känns en från början rolig stickning jättetrist. Gör något annat så länge, jag tror känslan kommer åter snart...
Själv lägger jag mig i startgroparna för en stickgömma på fredag :)...