tisdag 9 juni 2009

Uppifrån och ner i Noro

Planerar att vara med i Tant koftas uppifrån och ner-KAL. Har ännu inte kommit igång, men funderar på att använda mitt Norogarn som jag har samlat på mig genom att köpa ett nystan då och då. Självlureri helt enkelt, då tänker man inte lika mycket på hur dyrt det är utan bara på hur otroligt vackert det ser ut!
Sent ute och dessutom tror jag det blir en tröja istället för kofta. Skissar så pennan ryker för att bestämma mig för hur den skall se ut. Nästan den roligaste biten .

9 kommentarer:

Lena sa...

Vad klokt av dig att köpa Noro då och då! Kostar ju nästan ingenting;) Du är smart! VAr på stan idag och gick INTE in i några godisbutiker av något slag. Håller i plånboken just nu...

Medea sa...

Väldigt smart idé. Jag har inte köpt av det garnet just av den anledningen att det är för dyrt men på det viset blir det ju bättre. Visst är tankearbetet runt omkring stickningen kul.

PetraO sa...

Jag har kommit upp i 4 nystan än så länge...
Den kommer att bli superfin i det garnet, spännande att se modellen!

Annepålandet sa...

Du er en smart shopper!
Det er ikke for sent å bli med - vi har bare såvidt kommet i gang, og det virker som om mange rekker opp og roter litt nå i begynnelsen. Bli med - det er gøy!

missen sa...

Den kommer bli jätte fin i det garnet//Marie

Pixi sa...

Jättevackert garn!! =)

Janette sa...

vilken lyxkofta! :-)

/janette

teresa sa...

"Självlureri" tycker jag var ett underbart och användbart ord!
Lycka till med tröjan.

Karin sa...

Grymma färger. Du är också grym. Din sis K