fredag 28 augusti 2009

Garn i brevlådan, stickplanering och bubbeldag!

I veckan kom garnlevernas från Garnkorgen. Härligt! Det skall bli en sjal. Närmare bestämt just den här. Känns bra. Fredagar är en fin dag att starta lyxiga stickningar, passar bra till mitt obligatoriska glas bubbel som är tradition på veckans bästa dag. Ikväll i soffan är det dags. Förbereder mig genom att nysta och välja stickor.
Min barnkofta som startades förra fredagen är klar, men våt, knapplös och i utspänt läge och blir inte så fin på bild (kommer senare).
Självklart är också Lilla Stickfrossa uppdaterad.

7 kommentarer:

PetraO sa...

Wow vilken underbar gul färg! ha en skön fredag! Kram

Lena sa...

Du inspirerar! Har inte hunnit till soffan den här veckan, men ikväll ska jag banne mig dit och sticka! Vilken ljuvlig lyster på garnet-Bubbla på !

Sillen stickar sa...

Sicket vackert garn!!!!!!!
Det kommer bli en fantastisk sjal. Hoppas du får en underbar kväll i sticksoffan och please drick lite bubbel för mig med.
Puss och kram
Jag ska åka massa bil och tåg i helgen och måste nu komma på vad jag ska sticka...

Textil stil sa...

Å vad det lät trevligt...jag tror jag gör som du.Först avslutar jag en liten presentstickning jag ska ge bort i mon, men sen ska jag banne mig påbörja nästa stickning och nu ska jag be mannen korka upp en flaska vin, har ju inge bubbel hemma.Trevlig kväll på dig!

Pillan sa...

For et herlig garn!
Jeg er veldig spent på å få se den jakken du har strikket.
Ja, nå er det godt med helg. Med minste mann på disco så inntog jeg sofaen men der sovnet jeg sliten etter en uke på jobb. Kanskje blir det noen strikking eller hekling der seinere i helgen.
Ønsker den en fin helg!
Klem

Cina sa...

Ett såny härligt garn och vilken underbar sjal- den bli spänannde att få se färdig :-)

rosalucia sa...

Jag fascineras SÅ av dina figurer...de är underbara!!!!
Tar du bort färgen från tyget på nåt sätt innan du syr konturen?