fredag 26 juni 2009

Det är härligt med sommar!
Härligt väder, nöjda barn och dessutom fredag!
Woo Hoo!
Tröjan som var tänkt att stickas uppifrån och ner blev virkad nerifrån och upp istället. Tänk så det kan bli. Garnet tog slut mitt i slutspurten. Tur att jag slängt ner ett gammalt UFO i packningen. Sjalen är nu igång igen och magnettavlan, present från Sillen underlättar. Dessutom med förstoringslinjal. Perfekt.
Lilla Stickfrossa är uppdaterad med nya saker.

lördag 20 juni 2009

Underbara semester!

Startade semestern med att köpa en bil. Woo Hoo! (Nu undrar de som känner mig väl om jag inte ska berätta att jag inte har körkort än, men den detaljen struntar jag i. Bara en tidsfråga. He he).
Tillägg: planerar redan finfina garnutflykter och har spanat in att det finns en cool takbox om man behöver mer utrymme att packa i! Garnutflykter när man vill(=körkort+egen bil)= frihet! Världens enklaste matematik!
Sen kom midsommar och dottern lånade min Annas axelvärmare
och vi fixade till en poncho med den, knöt den bak. Hur fint som helst.
Idag, självaste midsommardagen, fick jag underbar present av syrran. Nya smycken. Så himla fina!

onsdag 17 juni 2009

Nu är Lilla stickfrossa uppdaterad. Lite tidigare denna vecka pga midsommarafton. Apropå det, GLAD MIDSOMMAR!

fredag 12 juni 2009

Avlutningsklänning till Frida

I onsdags var det skolavslutning och min dotter fick en ny klänning. Sydd efter en teckning hon gjort. Visst är hon fin!?
Lilla Stickfrossa är uppdaterad. Även denna vecka finns en nyhet. Fodral speciellt till Knit Pro-tippar med plats i två etage + specialficka för mätstickan.
Nu är det dags att starta helgen för...
Woo Hooo, det är ju fredag!

tisdag 9 juni 2009

Uppifrån och ner i Noro

Planerar att vara med i Tant koftas uppifrån och ner-KAL. Har ännu inte kommit igång, men funderar på att använda mitt Norogarn som jag har samlat på mig genom att köpa ett nystan då och då. Självlureri helt enkelt, då tänker man inte lika mycket på hur dyrt det är utan bara på hur otroligt vackert det ser ut!
Sent ute och dessutom tror jag det blir en tröja istället för kofta. Skissar så pennan ryker för att bestämma mig för hur den skall se ut. Nästan den roligaste biten .

fredag 5 juni 2009

En lite speciell fredag...

Idag kan man tänka är en härlig fredag vilken som helst... men för mig är det inte det. Det är en alldeles extra underbar, och mycket speciell dag. Sommarlovet är svindlande nära. Det är obeskrivligt.
Lilla stickfrossa är uppdaterad och påfylld som vanligt denna veckodag. En liten nyhet, ett tillskott i familjen, finns och det är tillbehörshänget som passar till stickgömman. Ha koll på dina småsaker helt enkelt.