fredag 27 juni 2008

Halsband från syrran

Tänk att få en så här fin present en helt vanlig torsdag! Så är livet när man har världens bästa syster!
Tack! Har haft det på mig idag och älskar det!

På förmiddagen hade jag en mysfika med Sillen. Vi var också inne hos Linda på Deisy Design. Där inhandlades några nödvändiga saker inför semestern och läs nu noga alla garnfreaks... Linda ska ta in Lornas laces sockgarn till oss! Om det är något garn jag vill kunna köpa live så är det detta. Linda, du är grym! Många färger önskas...

7 kommentarer:

Janette sa...

Vilken syster du har! (och så säger säkert folk till henne med kan jag tänka)

Jag har, låt mig tänka, fem systrar och ingen håller på med något pyssligt. Men mamma och mormor :-)

Tack för tipset, ska kolla in garnet när jag inte har köpstopp längre :-)

Helena sa...

Snyggaste halsbandet ifrån syrran- igen! NÄR kommer DET????????

Anonym sa...

Vackert halsband. Fin blå! Det är fint att ha en syster som man är nära, det har jag också. Tack för en blogg som inspirerar! Trevlig sommar. önskar Christina i Halmstad

Bim HD sa...

Uff... tänk att kunna vara begåvad med en syster... eller ett syskon i vilket fall som helst!!!
Och att kunna komma ut och inhandla sådana härliga ting som stickorna mm där... Härligt!!! drömmer om "vanliga" rundstickor i bambu - nr 4 - själv... drömmer vidare, hihihi...
Hm, de där "heja" tycker jag är underbara!!! vann ingen, nej! ;) Har inte tur alls i tävlingar verkar det som... tävlat hos dig några gånger nu också ;)
Må så grankott... ngn som dock hittat åter till din blogg. Efter ominstallationen hade den kära datorn bara sparat ner vissa favoriter åt mig, grrr... jagar runt överallt just nu, suck..

Millan sa...

Å vilket halsband. Ska nu träffa min syster nästa vecka, det blir gott vin nya stickor och en massa stickning.Och lite tovning kanske. Någon som kan tipsa var man hittar ull?

Anna sa...

Jättefint halsband!! Blir lite sugen att plocka fram pärllådorna :)
Nu en helt annan fråga - har för mig att du stickar lite löst..? Vad stickade du dina Pomatomus med för stickor? Det är ju så många maskor - vill ju inte de ska bli sladdriga. Men sticka dem, det vill jag!

Jo sa...

Uj, vilket fint halsband din syster har gjort och vilken härlig blogg du har! Jag pysslar och grejar, men har inte stickat på ett bra tag, hela våren har gått åt till annat. Men när jag ser din fina blogg blir jag superinspirerad att ta tag i stickorna igen! :) Ha det gott!