onsdag 2 juli 2008

Tänk att hitta TVÅ paket i brevlådan samma dag. Det är lyx! Det översta har jag köpt på Etsy. Fibrer som föga överraskande ska bli garn...
De nedre är ännu lyxigare för det är en överraskningspresent från Ulricha, Garntrollet.
De är så mjuka att min dotter går runt med det som ett gosedjur. Hon är helt såld och jag inser att det får bli något till henne. Tusen miljoner tack! Om jag hade kunnat köpa så underbara fibrer nära mig hade jag troligen ruinerat mig, de är så fantastiskt mjuka. Ska också bli garn...

Någon mer som har väldiga bekymmer att välja vad i stick-garn-fiberväg som ska packas med när man ska resa bort? Man vet ju aldrig om det och kanske det där också kanske kommer till nytta och tänk om jag ångrar mig och vill göra Pomatomusar i det där andra istället... bäst att ta med det också... vore roligt att göra en Clapotis... var är mönstret till Baby surprise?

Min kära sitter i soffan, följer hela tankekedjan eftersom jag tydligen har pratat högt. Han ler (mycket) och säger "Anna, du kanske behöver några kläder med dig också".
Inser att jag glömt både kläder och tandborste.
Fokus på rätt ställe.

Tillägg:
Jag glömde inte kidsen. He he.

11 kommentarer:

frisky frog sa...

Det låter som om du kommer att få en underbar resa. Tandborste är bra att ha, men kläder är överreklamerat. Ta några nystan extra istället. /Kram

Janette sa...

Definitivt fokus på rätt ställe! Packa light, så du får plats med mer garn är mitt tips! :-)

Hoppas ni får en underbar semester, vart ni nu ska resa.

/janette

Ulricha sa...

Ser supermysigt ut Etsy-fibrerna.

Packa bara garn, så kan du sticka kläder i fall du behöver :-)

Ha det bra.

Jo sa...

Jag har samma problem.. Vi ska ut till rucklet under fyra veckor. Det är ju Omöjligt att veta vad jag vill pyssla med om tre veckor!

Hoppas att du får en bra semester! )

Karin sa...

Moo!
Längtar ut till er. Snart vid din sida. Nyss hemkommen från salsa. Fånigt leende och genomsvettig.
Puss sis

Ulricha sa...

Hejsan igen :-)

Butiken jag köpte fibrerna har ingen webbutik, men det är samma fibrer som finns på www.kartehuset.dk (just denna är regnbuekaemmet, under Filte- och spindespecialiteter, på fösta sidan).

Vad snabbt du har spunnit! Jag har beställt en ny slända från Tina, så jag hiner ikapp dig lite :-)

Ha det gott.

Ulricha sa...

Hej (igen, igen) :-)

Skickade ett e-brev till dig Hoppas att det kom fram.

Ha det bra.

Kattis hörna sa...

Halloj

Hoppas att du har det skönt... :-)

Jag vill jättegärna köpa en väska av dig.. Har du möjligtvis något som går i blått?? Isf skulle jag gärna vilja ha det..

Vart ska jag sätta in pengarna???

Maila dina kontouppgifter :-)

kattisen71@hotmail.com

Soliga hälsningar Kattis

Catarina sa...

Väskan gar mersmak..kommer nog vilja ha en till...kan tänka mig att ha en som "vanlig" väska oxå...men jag återkommer om det när du är tillbaka i "sy-världen" igen.
Ha det gott!

doktoranden sa...

Ja, visst är det omöjligt att välja vilka garner och projekt som får följa med på semestern. SJälv packade jag ner 4 olika garn/projekt. Men det känns väldigt lite. Som tur är finns det garnaffärer i närheten....

Vilka härliga fibrer! Det ska bli spännande att se hur de blir till garn.

Medea sa...

*hihi* Jag har också packat många projekt för säkerhets skull. Tur att jag har Denise-stickorna så att jag kan ha med alla storlekar. Tänk om jag hittar nåt garn jag måste sticka av!
Kläder har jag nog fått ner också...