torsdag 12 augusti 2010

Förberedelser pågår.

Massor av grejer har förberetts denna veckan. På måndag börjar jag mitt nya jobb som slöjdlärare. Så spännande, roligt och lite nervöst. Som väl är kommer min kollega och hälsar på imorgon, som en fin övergång mellan före jobbstart och efter. Känns väldigt bra.

*****
stickfrossa.se förbereds just för morgondagens påfyllning.
*****
Har också bestämt ihop med ägarna till Kungälvs absolut bästa fik Moody´s att stickfikorna på onsdagar (ojämna veckor) drar igång igen den 1/9 (16.30-19).
Skriv in det i era almenackor kära vänner, för tänk så trevligt vi har det!!
(alla är förstås hjärtligt välkomna!)
*****
Bilderna visar muddar i Pomatomusmönstret och precis som Sillen gör jag sådana så fort jag inte riktigt vet vad jag ska sticka annars. Dessa älskar jag lite extra då garnet är en lyxpresent från samma sill som jag just skrev om.

Ringen på fotot är från oops smycken

9 kommentarer:

Helena sa...

Fina muddar i en härlig färg. Ska prova till hösten att sticka ett par. Synd jag bor 4 timmar från stickcafèt annars hade jag kommit.

skapasaker sa...

Ses imorgon! KUL!

Maria sa...

Vilka jättefina muddar! Du kommer säkert att bli en härligt inspirerande slöjdlärare!Önskar att alla barn kunde få ha en sådan idérik lärare som du.Lycka till!
Maria

Maria sa...

Vilka jättefina muddar! Du kommer säkert att bli en härligt inspirerande slöjdlärare!Önskar att alla barn kunde få ha en sådan idérik lärare som du.Lycka till!
Maria

Niwin sa...

Oh my vilka fina muddar! Önskar att jag kunde sticka också, men det blir enbart sömnad och virkning för mig. Förstår mig inte på stickbeskrivningar alls, kan bara göra halsdukar :P

Matilda sa...

Ja! Jag fick den röda stickväskan :) den är så fin, nu längtar jag efter det lilla prickiga paketet!

Sju sorters garn sa...

Väldigt fina muddar!! Och lycka till på nya jobbet:)

frisky frog sa...

Eftersom jag har haft dig som "fröken" vet jag att du inte behöver vara nervös. =) Njut nu av de sista dagarna på lovet och lycka till på måndag!

Sillen stickar sa...

Finfinfinfina muddar och tack för du skriver så snällt om mig:)
krammm