tisdag 1 april 2008

Gaffelvirkning, plugg och stickfest

Här hemma är det full rulle. Gaffelvirkade provlappar produceras, stickväskor sys ihop, kompendiet till workshop i gaffelvirkning till Stickfest i väst finslipas innan utskrift. Tänk så roligt det ska bli!!

Mitt i fixet inför helgen är jag i det skedet i mitt examensarbete att jag söker personer att intervjua. Passar på att efterlysa/be om hjälp denna väg!
Har du läst någon slöjdkurs på distans i Göteborg, Linköping eller Umeå och kan tänka dig att ställa upp på en intervju som handlar om detta i grupp eller enskilt (även telefonintervju kan tänkas)?
Snälla, hör av dig till mig (man får present...) via min mail a.a@bonetmail.com

9 kommentarer:

Helena sa...

Går intervju att kombinera med vindrickning? I så fall har du ju redan hittat en frivillig....:))
Levande reklampelare låter jättebra! Tar med allt på lördag.
Kram

Anna Kim sa...

Hej Anna, Som vi pratade så kan jag självklart vara med i ett forum av något slag. Jag har ej lyckats med att grafta fastän du visade mig. Har testAT EN GÅNG TILL MEN EJ LYCKATS. Sockorna får ligga och vänta. Däremot så går de framåt med pomatomusarna. Jag har även shoppat sockgarner och måste testa fleece Artist av arctic blue till ett par monkeysar med en snyggare häl. Mina provlappar är på G.

Kram

Anonym sa...

Hej! Gaffelvirkning verkar ju spännande.. så mkt kul att prova och så lite tid..! Jag använde mig av stickor 2 på mina monkeys.. skulle kanske gått upp en storlek. De får bli till någon med mindre fötter helt enkelt. Kram Angelina

Anonym sa...

Det låter spännande med slöjd på distansutbildning. Om jag kommer till Grötö på söndag så kommer jag fram och säger hej.

Mona sa...

Om man inte kan komma till Grötö undrar jag om man kan få köpa ditt häfte om gaffekvirkning?

Ulrica sa...

jag tycker så mycket om dina väskor. En vacker dag kanske jag får tillfälle att köpa en :-)
Du gör många fina saker.

Lena sa...

jippy någon som kan tekninken jag försöker att lära mig :) vet du var man kan få tag på gafflen och är provlappen gaffelvirkad?
/Bambustickan

Zan sa...

Hoppas det har varit en rolig helg! Jag har läst en kurs i bedömning och betyg i slöjd på distans mot Gbg, jag har visserligen inte gjort den sista uppgiften än, men jag har läst... Så om det faller inom ramarna för dina intervjuoffer kan du höra av dig så hjälper jag gärna till. Vet hur surt det kan va att få tag på /inte få tag på informanter...

Häftetom gaffelvirkning verkar intressant, jag började i går att lära mig tekniken och grunden sitter nu, ska bara lära mig hur remsorna går att kombinera, sy ihop etc.

Anonym sa...

Hej! Jag har precis lärt mig lite om gaffelvirkning, och det är superkul. Jag går en kurs i Floda utanför Göteborg. Det är så roligt att jag för skoj skull har skapat en grupp på Facebook, Garn & gaffel, där jag hoppas att det så småningom skall fyllas på med bilder, kommentarer, roliga händelser, frågor och svar om gaffelvirkning m.m. Vi är i skrivande stund än så länge bara två medlemmar men jag hoppas på fler garntokiga medlemmar så småningom. Hälsningar från Jeanette i Partille.