fredag 18 april 2008

Ny slända på plats!

Sländan från Spinspiration kom fram idag! Dessutom fanns det med en present! Tusen tack för fibrer (säger man så?) i en blandning av merino och silke. Tina säger att jag ska träna med dem... hjälp (så lyxiga fibrer till en nybörjare)!

Så grymt snabb leverans och dessutom bortskämd.

Har provat sländan och den är lite skum, men jag ska nog klura ut hur man får det hela lite jämnare. Tills dess får det bli effektgarn!

9 kommentarer:

teresa sa...

Har aldrig fattat varför man spinner själv när man kan köpa garnerna s.a.s. färdiga? Men nu blir jag också ruskigt sugen att testa. Lycka till, förstår att du inte kommer ha tid att gå ut i det vackra vårvädret i helgen!

Anonym sa...

Så fint det ser ut, man vill prova bara av att se bilden!
/Maria

www.syfroken.se sa...

Jag hade också en period för några år sedan när jag spann garn på sländan. Jag fick för mig att jag skulle spinna garn till en helt tröja. Nu ligger det nog och skräpar någonstans, men roligt var det under tiden.
Vad skall du göra med ditt garn?

Mona sa...

Blir också intresserad av en sådan slända. Ny sort för mig. Man sitter ner eller? Fungerar den på samma sätt som en "vanlig"?
/Mona

Sofia sa...

Spännande! Det verkar skoj det där! Nu återstår det bara att skaffa egna får då!?

Anonym sa...

Jag tycker att du verkligen förtjänar att bli bortskämd :) Ha det mys i vårsolen // Josefin som borde fixa med projekt men inte riktigt får tummen ur

Anonym sa...

Hej! Efter lite googlande på ekologisk bomull hamnade jag här.. Nyfiken på vad du tycker om Rowans nya ekobomull? Har du prövat tvätta den? Är i valet och kvalet på att köpa garn och påbörja en kofta men såg att garnet endast tålde kall handtvätt...

Inspirerande blogg du har förresten! / Wilda

Helena sa...

Varför tror du att jag kallade Lace Ribbon för neverending story! Fram och tillbaka, fram och tillbaka ända tills man vill kräkas på den:) Nä den e verkligen INTE kul! Kram kram

Ulricha sa...

Ser härligt ut, ditt spunna garn :-)

Det är väldigt beroendeframkallande att spinna. Ochså mycket fina fibrer det finns :-) Jag funderar på om jag inte behöver en till slända, fast jag använder spinnrocken mest (det går snabbast). Jag håller precis på att testa silk hankies och de är supersega att drafta ut, så jag har sår i händerna :-)