torsdag 4 september 2008

Presenter


Igår hämtade jag ut två paket. Det ena var vacker ull från Garntrollet,
tusen tack! Det andra paketet var från Tant Ara (Ewa), som för ett tag sedan undrade om jag ville ha lite hår från hennes Afghanhundar att spinna av och vilken fullfjädrad nörd säger nej till något sådant?! Dessutom innehöll det bonuspresenter i form av flera nystan Debbie Blissgarn. Stort tack!

Lilla Stickfrossa finns det nya grejer.

5 kommentarer:

Medea sa...

Tack för det fina paketet som damp ner i min brevlåda igår. Jag har inte hunnit lägga ut det i min blogg än men vill ändå tala om att det kommit fram och är alldeles, alldeles underbart.

Katatrina sa...

hej
Var ute och kollade runt på olika stickbloggar och hittade din underbara blogg helt otroligt fina saker du gör Har suttit och bar njutit av allt fint du gör
Måste absolut prova att virka vantarna ser så roligt ut Sen dom tovade tofflorna var ju så fina Tror du att man skulle kunna göra sånna i barnstorlek Har två barnbarn som är tjejer på 6 och 7 år som älskar allt mormor gör till dom
Vart kan man hitta mönster till sånna tofflor?

Tack för en trevlig stund på din blogg
Katarina Nimrodsson
som också älskar att pyssla

teresa sa...

Ska bli kul att se vad du gör av Afghanhundarna!!!
Rowan Tapestry-garnet köpte jag hos "2knit" o Olskroken. Den affären har blivit riktigt bra - förändrad till det bättre, jättekul.

Janette sa...

åh afgahner, de är härliga. har ju själv vinthund... ska bli spännande att se, men framförallt skulle jag vilja känna på det :-)

Ulricha sa...

Åh, vad häftigt med afghanpäls. Det ska påminna om silke, har jag för mig att jag läst någonstans...

Ha en trevlig helg.