onsdag 5 november 2008

Vardag

Igår eftermiddag blev min son sjuk. Jobbigt, men så kan vardagen vara.
Idag har han ändå varit ganska ok och jag har sytt pocketfodral i några timmar (finns på Lilla Stickfrossa) samtidigt som Harry Potterfilm har varit igång.

Med brevbäraren kom paket från Bokus med kurslitteratur, men hoppsan det åkte med något annat också...
Har inte kollat så mycket i den än, verkar inte vara världens bästa och mest inspirernade bok, men helt ok och en dag som denna (är rastlös) var det verkligen underbart att få en bok!


Tillägg: förutom att jag är sjukt rastlös efter en dag inne är jag galet lycklig över utgången i det amerikanska valet! Woo Hoo!

9 kommentarer:

Jeanette sa...

Oh vilken härlig blogg du har! Blev SÅ lycklig av allt fint du gör. Är inne i en stickperiod nu och blev GRÖN som Shrek av avund över att du kan spinna. Jag vill oerhört gärna lära mig spinna men har inte hittat någon som kan lära ut det. Inte ens via något studieförbund. För inte kan man väl lära sig från en bok? Eller? Hur har du lärt dig? Kurs?

Jag tovar väldigt mycket både nåltovning och våttovning och kombinerar även stickade plagg som jag sedan våttovar olika mönster på. Beställer min ull från lite olika ställen men favorit är åddebo ull. Tyckte att din ull såg underbar ut - vart beställer du?

Många frågor :_)

Tack för att du delar med dig av allt vackert du gör! Ny ska jag sticka dina muddar.....som jag hittade mönster på i bloggen!

Kram
Jeanette

Eldstickan sa...

Det skrev jag redan i morse på min blogg, det finns hopp för mänskligheten när OBAMA vann-HURRA!

PetraO sa...

Javisst - heja Obama! Vad många fina pocketfodral du har gjort och boken ser jag fram emot att bläddra i, jag har också sluntit med fingrarna på Adlibris idag... Kram

miastick sa...

Tråkigt med sjuka barn. Skönt att han mår bättre! Jag hejade också på Obama- hurra!
Måste nu kolla vad det är för bok ni fallit för. Jag vill bara köpa Glamknits. Snart slinker jag nog.

fale artut sa...

Jag är också glad at Obama vann, men inte att dollarn stiger.... Fast det är ju bra för Sandvik, med flera, bättre inkomster...
Jag har det ju förspänt som redan har köpt en drös och har egna får. Heja Anna, läs boken och berätta mer!

kristina sa...

Jag tycker det låter bra att få tid att sy pocketfodral under en Harry Potterfilm. Boken ser jag kanske så småningom?

frisky frog sa...

Dina fodral är så fina! Det jag gav bort blev uppskattat. Just nu gör jag uddkanten på din sjal, men jag har virkat själva sjalen. Först trodde jag att jag aldrig skulle lära mig den utantill, nu kan jag den nog i sömnen. Den blir VÄLDIGT fin. Tack för mönstret!
/Kram

Janette sa...

ja, vi får hoppas att det händer något med den amerikanska politiken nu.

krya på sonen!

/J

Rosmy sa...

Fina pocketfodral!

Så virkboken är bra? Den ligger på min önskelista hos Bokus. Man kanske skulle beställa den...