onsdag 3 december 2008

Axelvärmare i annat garn & lite annat

Har provat att sticka en axelvärmare i Araucania, Nature wool .
Det fungerade hur bra som helst, gå bara ner ca ett halvt nummer på stickorna, sticka 10 spetsflikar utan att öka/minska istället för 9 som när du använder Heavens hand.
Nu ska den spännas ut på en madrass så att flikarna blir lite snyggare. Den är till mig själv, inte alls en julklapp. Jag älskar den röda färgen!

Lilla stickfrossa finns lite nyheter!

8 kommentarer:

Janette sa...

Härliga inlägg senaste tiden från dig! Men alla dessa presenter? Har du fyllt år eller är det för att du är så underbar helt enkelt? :-) Lyxigt lyxigt, och jag blir sugen på att köpa garn och vill ha maaaaassssaaa tid åsså :-(

/J

Boel sa...

Ditt mönster på axelvärmare och mössa samt härligt garn damp ned i min brevlåda i går. Nu ska jag bara hitta lite tid så jag kan frossa :=)

Boel

frisky frog sa...

Herregud vad produktiv du är! Visst är det vackert med rött? Tack snälla, snälla för garnet. <3<3<3 Nu kommer min sjal att bli komplett.

Emma sa...

Du gör så fantastiska saker! Tänk om man fixade hälften... =)

miastick sa...

Å den är ju bara så otroligt vacker. Är jag tråkig och fantasilös om jag härmar dig rakt av? Eller kan du tänka dig att se det som en fin komplimang? ;)

Gita sa...

Vad otroligt produktiv du har blivit vid symaskinen. Jag gillar verkligen det du syr. Att du sedan syr i linne gör inte saken sämre. Du har verkligen hittat din stil på det hela.

teresa sa...

Kul att läsa om dig på Stickamera!

Annabell sa...

Fantastisk axelvärmare, ska sticka en sådan när jag får tid! Kika in på min blogg, där väntar en överraskning till dig! :)