onsdag 11 november 2009

Projekt på gång & en efterlysning!

Muddar i eget mönster på blockning. Gjorda i tunnare garn (det underbara Wollmeise) med stickor 2. Monteras när det finns tid. Nedan syns sockor, Kai-Mei (mönster av Cookie A). Efter det ganska tråkiga skaftet kom det igång riktigt rolig stickning med
spetsmönstret som löper diagonalt över foten!
*****
Efterlysning!
Janette och jag har precis påbörjat vårt examensarbete och söker med ljus och lykta efter slöjdlärare som använder sig av portfolioprogrammet @tt slöjda i sin undervisning.
Kan du tänka dig att bli intervjuad? Gärna vid ett möte om du bor i Västa götaland eller via telefon om du bor längre bort.
Vi skulle bli så väldigt glada om du vill ställa upp och prata om programmet, hur det fungerar och hur just du använder dig av det i din undervisning. Självklart kommer vi att behandla alla uppgifter med största sekretess!
Hör av dig till a.a@bonetmail.com om du vill hjälpa oss!

10 kommentarer:

Signe sa...

Färgen på sockarna ser ju urhäftig ut. Är det också woolmeise? Hoppas stickcafét blev lyckat. Jag hoppas kunna komma någon gång framöver när jag lite lättare tar mig iväg. Vet du om någon annan som bor söder om stan tänker sig dit?

miastick sa...

Wollmeise is the shit! Och högforms sock edition. Hurra!

snakkemunn sa...

Muddarene dine ser ut til å bli supre. Liker fargen godt også. Spriter opp littegrann. :-)

Tant Grön sa...

Det var jättekul att träffas, tack för inbjudan! Ny kunskaper och ideer och ny inspiration, de är sånt som behövs i höstmörkret.

Beda sa...

Tack för igår! Och tack för det fina tillbehörshänget, jag tror inte jag sade det i all Wollmeise-upphetsning. Ses om några veckor!

Beda sa...

Det gula garnet du och Tina tipsade om på cafeet, var det detta? http://www.garnkorgen.se/product_info.php?products_id=3555

Hoppas det för det ser ju helt underbart ut! Jag har beställt en härva, snabbt som ögat innan jag hunnit tänka efter två gånger ;-)

pärlbesatt sa...

Vilken fin bild på det gräsgröna! Och så blev jag påmind om att jag borde göra stickmarkörer, nåt jag ännu inte gjort, trots att jag testat allt möjligt i pärlväg.

Inspirerande att se din blogg!

Zan sa...

Har ni testat efterlysningen via textillarare(at)slojd.nu ? Det är textillärarlistan där många av oss textillärare är med för att diskutera, stöta och blöta frågor mm.

Signe sa...

Ledsen om jag förledde dig till inköp, men jag förstår dig. Jag fick lust att spinna bara av att titta på de fibrerna:). Det var väldigt lätt att klicka lite på den sidan, det blir nog fler gånger här också.

kristina sa...

Fint med muddar i det tunna garnet! Lycka till med exarbetet!
Kristina