måndag 5 maj 2008

Bara spinning...

Nu har jag gjort 50 gram 2trådigt garn. Den mörka ullen är melerad och färgat med äggfärg (verkligen en strålande idé, vem kom på det?) Garnet passar till stickor 2,5 och jag är grymt nöjd att jag lyckats få det så tunt. Funderar på vad jag ska göra med det. Bebisskor kanske? En kompis får snart ett nytillskott i familjen.
Såhär såg det ut innan det blev garn.
Nu gör jag ett entrådigt , lite tjockare. Plötsligt är det jättesvårt att göra tjockt garn efter man kämpat med att få det tunt.

10 kommentarer:

Helena sa...

Det ser ju så kul ut! Jag börjar bli väldigt sugen att testa efter att dina och garntrollets underbara bilder! Kanske kanske kommer det en slända flygande hit på lördag med Canadagässen:)

Anonym sa...

Anna Anna
du bara inspirerar vidare - jag häpnar ständigt av din intet sinande upptäckarglädje inom det kreativa. Ska bli såå spännande att se vad du kommer at gör a med ditt eget garn sedan!
Kraaaam Tez

Sillen stickar sa...

Du äger!!!!
kram Cilla

Tina sa...

Imponerande! Verkligen proffsigt garn. Jag tror det blir perfekt till bebisskor. Och spinna tjockt ÄR svårt, mycket svårare att få jämnt tycker jag. Men det ser väldigt bra ut, det du har gjort!

Lena sa...

Akta dej bara Anna så du inte sticker dej! Vi vill inte att du ska sova i hundra år!! Keep on spinning /Kram

Anonym sa...

Du är helt otrolig. Nu blir jag sugen på att lära mig detta. Garnet passar utmärkt till bebis sockar tror jag.

PetraO sa...

Gosh!!! Du är bara bäst - när hålls spinnkursen?

doktoranden sa...

Vilka härliga färger och vad fint det blir när du spinner! Man blir ju onekligen sugen på att lära sig att spinna oxå...

Karin sa...

Som icke stickande människa är jag djupt imponerad av dig sis. Som alltid! Hade nöjet att få titta på när du spann garn i lördags. Vilket jobb. Håller med Sillen: Du äger!

Anonym sa...

Du är bäst!
Din man