tisdag 13 maj 2008

Nu är bebistofflorna i egenspunnet garn klara. Är redan igång och grejar med nästa garn. Det är väldigt kul och jag blir alldeles uppslukad av det.

Självklart har jag gått med i Spinspirations fiberklubb.

Min käresta säger med kärleksfull röst att jag är rejält nördig. Han har nog rätt. Men bara för att han inte har hört talas om fiberklubbar förr måste det ju inte vara nördigt...
Har fått några frågor om att mobilblogga. Min nya mobil är en Sony Ericsson w890i, i den finns ett litet smart program där man med ett klick väljer att skicka bild och text till sin blogg (samarbete mellan blogger och sony ericsson). Detta program finns i de flesta lite senare Sony ericssons mobiler. Anledningen att jag valde just denna är att det är en bra kamera i den och att det är radio.

Bilden på min nya är usel, men jag tänkte bara visa att det gick att ha prickigt tema i mobilen. Gillar jag. Mycket.

Tillägg:

Det går alldeles säkert att mobilblogga med både Nokia och andra märken också, men jag byter aldrig från Sony ericsson eftersom jag är mycket nöjd med de telefonerna och är "inkörd" på mjukvaran. Det lilla program jag nämnde tidigare gör det bara väldigt enkelt, inte alls det enda alternativet! Mobilen var inte dyr då jag binder mig i 18 månader vid samma operatör och efter prutande (min kompis som var med var imponerad av min prutning!) är jag nöjd och får ringa för månadsbeloppet.

16 kommentarer:

Ulricha sa...

Åhh, så söta små tofflor. De blev jättefina i ditt vackra garn. Garnet passade verkligen till tofflorna.

doktoranden sa...

Jättefina bebistofflor! Hur känns det att ha spunnit garnet själv och sedan sticka med det? Måste vara härligt...

Strumpstickan sa...

Gosiga tofflor och mysigt garn:)

Helena sa...

Me like, både tofflor och mobilen:)
Sjalen blir verkligen fin men ohh vad det går sakta.. Måste ha något att varva med som inte kräver att jag sitter blixtstilla med tungan hängandes utanför munnen. (alltså stickar jag endast på sjalen när jag är helt ensam, ser nog skitlöjlig ut:) )

Joanna sa...

Åhh, dom är verkligen superfina dom där tofflorna du gör...är det en egen beskrivning? Om du känner för att dela med dig så får du jättegärna göra det!! Skulle sååå vilja göra dom tll ett kommande syskonbarn.
MVH / Joanna

friskyfrog sa...

Vilka söta tofflor. Man blir lite sugen att pröva spinning...
/Kram

Anna Kim sa...

Så söta tofflor. Jag håller själv på med ett par från Erika Wright. Telefonen verkar super. Jag behöver en ny mobil........

HELENA-RUTAN sa...

Söta tofflor! :) Vad kostar en sån där mobil? Funkar det inte att blogga från Nokia? Jag har tänkt köpa ny mobil men är jätte dålig på märken, funktioner och sånt. Men jag har en nokia just nu..

PetraO sa...

Fina tofflor och vilken lyx med ditt egna garn! Man kan ju undra om prickbakgrunden gjordes för att just du skulle köpa en sån telefon...

HELENA-RUTAN sa...

Tack för tillägget! :)

Karin sa...

Håller med din man om att du är nördig...men jag älskar dig ändå...precis som din man. Eller jag menar inte alls som din man utan på ett mer systerligt sätt.
Nu ska vi äta kanonmiddag och sedan ska jag dansa. Yiee-ha!
Löv jo.
/Sis

millan sa...

å vilka söta tofflor. Det med blogg i telefonen var kul. Hittade den funktionen på min tel med, men måste då byta blogg. Kanska gör det
Kram

Lena sa...

Tack för teknikinformation!
Tofflorna är så fina- verkligen guld värda. När ska du skaffa egna får?

friskyfrog sa...

Tofflorna är bara så söta. Du delar möjligen inte med dig av beskrivningen?
/Kram

teresa sa...

hej Anna! Nej, senaste IK var ingen höjdare men "Aprés Surf Hoodie"-n var himla gullig tycker jag.

Medea sa...

Söta bebistofflor!!
Tyvärr lyckades jag inte blogga med min sony ericsson och de förstår inte vad problemet är. Det hade varit kul annars när man är ute på vift.