söndag 17 augusti 2008

Sommarlovet är över

Det har varit fantastiska veckor på Orust. Segling med Bohusjulle och gos i soffan. Från i morgon är det vardag igen. Det känns riktigt bra. En spännande höst väntar.

Min son har börjat tälja. I timmar, hur länge som helst. Helt uppslukad och känner sig stor med en egen kniv.Min dotter kan klättra hur högt som helst på stege. Vill inte sluta. Tandvärken är över. Skönt.
Många middagar med goda vänner på verandan och egenspunnet garn. Hur bra som helst. Massor med tid bara för kompisar, familj, garner och ull. Verkligen fantastiskt. Så som man vill ha det.

7 kommentarer:

kristina sa...

Här kommer en hälsning från en ny bloggare! Petrao har hjälpt mig och nu är jag fast! Härliga bilder från din semester. Jag hade redan hört om din spinning. Det som är på sländan är jättefint!

Akhila's Handblog sa...

Bade later och ser fantastiskt harligt ut.
Jag ar saaaa sugen pa att lara mig spinna - och som alltid ger du sa mycket inspiration med allt fint du gor.
Lycka till med "vardags-starten" och jag ser fram emot allt nytt du kommer att skapa.
Akhila

Linda sa...

Åh vilka härliga bilder!

Millan sa...

Ser ut som du har haft en skön sommar. Vilken fin båt...Är en träbåts älskare...Hoppas vi kan ses någon gång under hösten
Ska nu sova, jobbat inatt.

Janette sa...

ser härligt ut. och jag blir nyfiken på vad som stundar i höst?

frisky frog sa...

Det ser ut som om du har ett härligt sommarparadis. Ja nu börjar verkligheten närma sig för allt fler. Yes, sista terminen i Gtb!
/Kram

Josefin sa...

Du verkar ha haft en skön sommar.
Fösökte ringa dig häromdagen, har några funderingar angående ev marknad i Nordstan. Vi överlevde medeltidsveckan och snart börjar exjobbs slitet.
Stor kram