onsdag 13 augusti 2008

Tandvärk en hel natt...


Inatt har min dotter haft tandvärk. Hela natten. Ingen av oss har kunnat sova.
Vem bryr sig då om när en födelsedag inträffar när morgonen kommer och livet känns lite bättre? Inte jag i alla fall. Vi har bestämt att ha extra födelsedag idag.
Hon blev glad, kolla in själva!
Kanske kommer mer bilder på kläderna senare.

En sak till. Mönstret till gosedjuret (som ännu inte fått ett namn) är påhittat under gång och jag har inte skrivit ner något. Helt freebejsad. Sorry till er som mailat och frågat.
Den är gjord i Rowans wool-cotton med stickor 3,25.

10 kommentarer:

Jo sa...

Stackars liten! Det är jobbigt med tandvärk som vuxen, men dte måste vara ännu värre som liten! Det är tur att du kan pigga upp henne med sånt!
Jag kommer ihåg när jag själv var liten och min mamma fortfarande tokpysslade jämt. Jag blev så glad när hon gav mig små fina saker, bara sådär som överraskning. Jag minns nog de sakerna mer och bättre än de köpta "vanliga" presenterna! :)

Helena sa...

Stackars lilla söta Frida! Tror ändå att den fina nallen tröstar lite eller?
Hoppas att vi kan ses snart- saknar dig!

Anonym sa...

Stackar lillan! :-( Inte kul med tandvärk. Tur att hon har så jättefint gosedjur att ty sig till. För det är verkligen ultrasnyggt!

Hoppas att födelsedgsfirandet blev trevligt.

Janette Millbom sa...

Pluttan då! Hoppas det går över snart.

gosedjur ska free-bejsas, då får de mer personlighet ju!

Har stickat dina muddar i samma garn, de finns på ravelry här. Det är en PIF så jag väntar med att lägga ut dem på bloggen ;-) Hoppas det var ok att länka till ditt svenska mönster..?

Boel sa...

Om man nödvändigtvis ska få tandvärk så är det ju tur att man har en mamma som gör så fina gossedjur. Jag ska till tandläkaren nästa vecka och är extremt tandvårdsrädd men jag får nog bota det onda efteråt med ostickat garn :=)

Boel

PetraO sa...

Det ska vara du till att fixa en extra födelsedag! Pussa lilla Frida från mig. Kram

~●Helena Pettersson●~ sa...

Vad gulligt! :) Ja, inte tandvärken dock.. ;s

Anna sa...

Vilken underbar nalle, du är duktig på att göra egna mönster. Finns det möjlighet att ta del av din baby tröje mönster den du stickar uppifrån och ner?! Där ökningarna blir dekorativa hål? Skulle vilja sticka denna till min son.

Ha det gott... /Anna

Anonym sa...

Du är så duktig på att sticka utan mönster, det är något jag inte klarar, vet inte riktigt hur jag ska tänka för att göra det! Synd att nallemönstret inte finns, jag hade gärna stickat en sån söt nalle till en arbetskompis som ska ha barn nu i dagarna och jag skulle kunna tänka mig att sticka en en som kunde få sitta på receptionsdisken på jobbet, skulle passa bra för alla barn som kommer hit med en nalle som hälsar välkommen!!

MOXY sa...

Stackars lilla liten, tur att hon har en sådan underbar mamma som stickar och fixar. Hon måste blivit över lyckllig när hon fick denna underbara tröst. Min dotter vill ha knall rosa benvärmare som passar hennes hår, då blir hon överlycklig....