onsdag 22 oktober 2008

fibrer och fina minnen

Igår kom det fibrer i brevlådan. Jag hann snabbt klicka hem mina favvofibrer när Tina hade färgat nytt! Kärlek, såååå fina!

Dessutom landade en sen födelsedagspresent i brevlådan. Enfärgade sockgarner, det är dags att fundera på vilket sockmönster som blir nästa projekt!

Som om det inte var nog av glädje skickade min mamma en bild på syrran och mig från -72! Kära systern är fortfarande bästis nummer ett!
Ett akut nostalgifall, jag vet.

8 kommentarer:

Akhila's Handblog sa...

Finfina fibrer. Kommer att bli kanon. Jag kampar vidare med min spinning. Har fortfarande inte totalt flyt, men lyckas anda fa till nagot och planerar nu min forsta stickning av mina garner. Spannande!
...och sa jattefina ni ar du och din syster. Jag var aldrig sa nara min bror, men mina sma pojkar ar nu basta vanner, och lika sota som du och din syster. Underbart

PetraO sa...

Herregud vilka sötnosar! Och garnerna...

Sillen stickar sa...

Vacker ull! Å det blir så fina sockar i garn som är mer spunnet. Jag är nyfiken på vad du kommer göra för mönster. Undra när vi ska gå på stan och glänsa?
kram Cilla

miastick sa...

Oj vad lik sig Karin är :) Ni är väldigt söta båda två. Och som sagt var, vilka finfina garner!

frisky frog sa...

Åh vilka fina färger. Om jag kunde spinna hade jag valt dem också. Gissa om jag fick systerbegär när jag såg den härliga bilden på er. Ni är er lika, lika söta ännu!
/Kram

teresa sa...

Vilken underbar 70-talsbild! Du har bara blivit lite mörkare i håret...

Kristina sa...

Underbart nostalgiminne! Fibrerna ser underbara ut.

fale artut sa...

Oj,så fina fibrer du köpt! Hinner du spinna också?! Blir kul att se hur det blir! Tur att Tina finns.
Himla gulligt med syskonkärlek!