lördag 11 oktober 2008

Sjal och nya projekt

Min sjal i Heavens Hand, som egentligen skulle bli mer av en halsduk, är klar. En del justeringar ska göras i mitt mönster, men i det stora hela är jag nöjd. Väldigt nöjd är jag med att min bonusflicka Julia modellade, tack sötnos (du är bäst)! Från och med nu ska jag alltid be henne när hon är på plats samtidigt som något nytt är klart.
Övriga påbörjade projekt (förutom alla typ 17 som ligger och mognar i korgen, i hyllan, i soffan då...) är startade sockor i Lornas (färg: edgewater köpt hos Deisy).

Är med i Socktoberfest och då är det verkligen dags att sätta igång innan det är november. Den allra enklaste modellen är startad (perfekt busstickning), efter detta paret ska det bli mer avancerde och enfärgade. Sillens val lockar.

Annat lockar också... kolla in ullen och sländan!
Kidsen är igång, hinner inte ens byta om efter volleybollträningen innan stickningen är framme. Tror ni jag är nöjd eller?

18 kommentarer:

Dödergök sa...

Vilken söt modell och superfin sjal. Jag tycker så mycket om dina egna mönster, de är så stilrena men ändå lite busiga. Mycket inspirerande.

Akhila's Handblog sa...

Kanon fin sjal. Underbar slanda - riktig karamell (bara lite avis...) och sa ljuvligt att se barnen i full gang.

PetraO sa...

Vilken fin modell du har! Och de koncentrerade barnen går inte av för hackor... Och sjalen, och sländan, och ullen!!! Kram

Anonym sa...

Ja, nu vet jag vad mitt nästa projekt blir, absolut. Din fina sjal!

Och barnen... de är ju ljuvliga! Heja!

Tina sa...

Wow, vilken slända! Berätta mer :)

Emmas dagar sa...

Jättefin sjal. Snygg modell och duktiga barn! Förstår att du är nöjd!

petra.m sa...

Gud så söt hon var i sjalen!! Underbar färg också:) Den där sländan ser riktigt fin ut, vill ha varning på den...

annas alster sa...

Roligt med ett nytt inlägg hos dig, det har jag längtat efter!
Blir glad när jag ser bilden på de söta barnen. Det ska börjas i tid!

Sillen stickar sa...

Sjalen är ju bara hur fin som helst. Snyggt med "tvärstickat". Ullen kommer förvandlas till vackert garn som kommer förvandlas till vackert alster á la Anna!
kram
Cilla
ps. barnen ser ju hur harmoniska ut som helst- så rara ds.

Strumpstickan sa...

Jättefin sjal och söt modell, kanonbild:)

Anonym sa...

Söt modell och supersnygg sjal (som vanligt i din blogg)!

Vilken fin slända och härlig ull. Jag "försöker" spinna sojafibrer på min spinrock... Oj, så svårt det var. Mycket sårare än silke. Men jag ge mig inte... :-)

Vad kul att barnen verkar vara intresserade och vill prova.

miastick sa...

Sjalen är ljuvlig! Och barnen- jag är hänförd. Sportiga och hantverkare precis som sin mor.

Helena sa...

Blir lite lätt avis på dig att du har lyckats hjärntvätta barnen:)hos mig fnyser de mest åt alla nystan som ligger och "skräpar". Så underbar modell, varför har du gömt henne?
Å den där sländan.......

annalena sa...

Wow, vilken fin sjal. Härlig färg och modell!! Än så länge har jag lyckats få mina små att tova! Det gillar de verkligen. Min stora kille håller faktiskt på att ta "symaskinskörkort" i skolan! Yes! Så han får träna hemma!! Man får nästan lust att börja spinna bara för den vackra sländans skull!

Kristina sa...

Jättefin sjal, men ungarna med stickningarna är dagens favorit! Underbart för återväxten!

Janette Millbom sa...

men jösses, jag har helt missat detta inlägg! Vilken oerhört vacker sjal! Och vilken SLÄNDA! Jag vil köpa köpa köpa :-D men jag får besinna mig till svarvningen...

Så söta dina barn är, och så roligt att de stickar. Ture började sticka för ett par år sen, men så fort han lärt sig hur han gjorde så la han ner det :-( sätter hoppet till svea istället, och beundrar tures sömnad istället :-)

vart har du köpt sländan?

lin sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區