lördag 4 oktober 2008

Muddar, broderi och fel rosa

I helgen ska jag sticka en mudd till så att presenten blir ett par.
Ska också brodera några pocketfodral som är beställda. Får se om jag kanske får besök av någon/några garnhämtare i eftermiddag.
Vi är ett gäng som sambeställt från 100purewool.
En liten varning för att färgerna inte är som på bilderna. Vill inte ens fota mitt fula grisrosa som borde ha varit ett ljust puderrosa. En viss skillnad på olika rosa är det...


Foto: Kina Andréason (min kära mamma)

8 kommentarer:

PetraO sa...

Vilken himla fin grön färg - jag vill sticka sockor, annas muddar, annas sjal m.m. Kram

fale artut sa...

Åhh, du gör bara bra saker!
Själv har jag fått hem svenskt alpacka/värmländskt lammullsgarn i fyra färger och det är så härligt!
Skall bli ett kompispaket med det fina fodralet, sockar blir det. Bråttom, bråttom.
Tack för fina bilder! Inspirerande!

kristina sa...

Gläds åt den fina gröna färgen nu när den rosa inte är vad du väntat dig. Just rosa brukar sällan stämma när man beställer kläder heller.

Mia sa...

Jag är faktiskt väldigt nyfiken på det hemska rosa nu- jag förstår att det måste vara riktigt riktigt fel. Tråkigt! Snygg grön färg på muddarna i alla fall och finfina foton av din mor. Stor kram!

teresa sa...

Ditt grisrosa garn skulle nog passa med mitt felköp grisrosa silkessockgarn... Så det kan gå... Stackare!

Åsa sa...

Jag blev så insprirerad av dina fina muddar i Baby cashmerino, ska genast sticka ett par. Tack för att du delar med dig av mönstret!

Janette sa...

hej anna, det låter ju fiffigt med garnnystanet. Sparar en himla massa jobb låter det som. Enda nackdelen; man får ju inte se det i härvan :-D Jag tror jag måste härva mitt första garn för att se hur det ser ut ordentligt, eftersom jag har långa partier med färg. Men till nästa kan det vara en bra ide! Tack!

JO, jag tänkte allt göra härvträn sen nera på klangen, gärna den där tvådelade varianten. hur ser din ut? skicka gärna en bild!

Har inte svarvat i färskträ än, och TACK för erbjudandet. Tyvärr tror jag min svarvtid är allt för begränsad... :-( Måste svarva en äggostform innan sländorna, och sen ska vi ha den shemalagda svarvningen med.

Fasen, vi skulle fika nån dag, det är så mycket jag vill prata med dig om... :-)

Ha en underbar helg

/janette

Pixi sa...

vad duktig du e o tack för muddmönstret ,har gjort min första EVER mudd efter beskrivning..det blev ganska bra för första gången! Så TACK igen !! pixi =)