lördag 8 november 2008

Glad

Fick ett mail från en tjej som tidigare handlat en del grejer av mig. Hon undrade om jag gjorde några fodral till stickor. Det har jag förstås gjort till mig själv tidigare, men det var länge sedan. Självklart kan man beställa om man vill ha som matchar sin väska (hör av dig vid intresse). Jag blir glad av bra tips! Tack.
Gjorde några prover igår kväll i blandade färger och storlekar, några till mig själv, eller rättare sagt, till mina virknålar och till mina Hamonyspetsar. Perfekt! Tror att jag ska sy mig en ny stickväska i helgen också, det är något speciellt med fina tillbehör.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka fina fodral! Du ger så mycket inspiration! Kul!
Anita i Fardhem

Lenis sa...

Superfina fodral! Är alltid så kul att titta in hos dig och se dina fin saker.

miastick sa...

Ja, vilken briljant grej. Jag vill beställa! Saknar virknåls-case och något till min lilla men snart säkert större samling harmony wood. Hurra för dig Anna!

Stickglada Mormor! sa...

Jättefina fodral! Du är så produktiv!
//Ha det gott.

Boel sa...

Instämmer i hyllningskören. Fodralen är jättefina och din sida är alltid inspirerande -tack för det.

Jag köpte lite fint tyg i går på Syfestivalen och hoppas komma igång med att sy igen, det är så kul.

Sillen stickar sa...

Underbar idé!! Själv har jag tänkt sy ett fodral till mina nålar och stickor hela hösten! Kanske får jag en kick av dig att komma igång eller så beställer jag självklart av dig baby! Jag återkommer...;)
DU äger!
kram Cilla

Janette Millbom sa...

men shit hur hinner du???

och så fint är det med!

/janette

Jo sa...

Ojoj, så snygga! Jag ska också göra fina virk- och stickfodral, men har inte fått tummen ur ännu. Med dina som spark i rumpan kanske det blir av.. :)
Trevlig helg!

Karin sa...

Moo! Så fina.
Snart är det Jonas-time igen. Woo hooo!
/Sis

Anonym sa...

Superfina fodral. Jag blev mycket nöjd med pocketfodralet, men det var ju till mamma i julklapp. Jag väntar spänt på att en eller annan stickväska ska dyka upp och håller tummarna för att jag lyckas knipa en innan alla andra :-D

frisky frog sa...

Snyggt Anna! Visst är det härligt när man får inspiration av andra? Jag får det va dig!
/Kram

annas alster sa...

Mm, vilka läckra färger och snygga band. Man vill nästan äta upp dem!

frisky frog sa...

I love you!

teresa sa...

Underbart läckra o proffsiga. Du är en idé-spruta!

Unknown sa...

Dte är alltid världsklass på det du gör! Vad kostar en virkförvarare? Jag "fick" en turkos väska av dig med illgrönt snyggt foder, så någon av de färgerna vore fint.///Eldstickan ;o)

Annakin sa...

De fodralen är verkligen snygga. Jag vill passa på att tacka för en trevlig handel, jag köpte ett brunt pocketfodral av dig för en liten tid sedan. Jag har inte bloggat det eftersom det ska vara en julklapp. Jag tyckte att det var jättefint i alla fall!

handarbetaren sa...

Fin-fina fodral!