onsdag 18 februari 2009

Muddar i Cocoon

Enkla muddar i Rowans Cocoon (eget mönster). Blev lite klumpiga men jag gillar dem ändå. Garnet har en fantastisk lyster, men kliar lite för mycket tycker jag, någon mer som håller med? Hade dem på mig igår och det kändes inte helt bra. Men vackert är det.
Är fortfrande såld på angorakant, tycker att det blir så himla fint.

Nu ska jag starta ett nytt bussprojekt, det är förberett med pärlor och allt jag behöver finns i väskan. Nu är det ok om jag fastnar i kö!
Ska bli en Poncho med gaffelvirkad bård. Mönstret ska testas och fel hittas. Snart finns det hos Garnhärvan. Rött och guld känns perfekt!

9 kommentarer:

HELENA-RUTAN sa...

De ser jättefina ut på bilden.:)
Jag är inte så haj på garnsorter, men tror det var cocoon som jag gjorde en rätstickad halsduk på längden i.. Måste tyvär hålla med om att garnet kliade något...

Anonym sa...

Jag som funderat på en uggletröja i det garnet! Ska se tillatt känna på det innan jag beställer det på nätet! tack för tips/varning.
Kram Annika

Anonym sa...

Det ser fint ut med rött garn och guldpärlor. Vilket garn är det? Den vill jag också sticka. tur att det inte bara står "eget" mönster!! Du gör så fina modeller.
Tack & hej från Lena

Pixi sa...

Allt det du gör e jättefint!!Men klart om man kan hitta nåt mindre kliande så gör man ju det ,så tack för tipset! =)

Anonym sa...

Muddarna var jättefina; å den luddiga kanten så mysig!!!
Jag älskar att surfa runt hos dej, blir sååå inspirerad.....

http://rosalucia.bloggagratis.se

Karin sa...

Jag älskar cocon och har just gjort en sjal i det. Blir lite stickigt dock.

kristina sa...

Med tanke på att snöar ikväll så är väl chansen stor att det blir kö imorgon. Lycka till med projektet.

ClaraSofia sa...

Jag tycker också att cocoon är lite stickigt, men det kom jag på efter att ha stickat en hel tröja i det... Med långärmat under går det ju bra ändå.

Alla knapparna på uggletröjan är inte till för öppning/stängning, utan de bildar ugglornas ögon!

ann/skaparlust sa...

Om cocoon har jag ingen åsikt har inte någon erfasrenhet av det garnet. Men om det sticks så är det inte kuligt då blir det man gjort gärna liggandes till inget. Dock vill jag hålla med om angorakant det blir ursnyggt och inte sticks det heller. Jag har till ock med haft angora som smal dekorationsrand i ett par sockar, lyxigt och superkalassnyggt.