fredag 2 januari 2009

Nu har han fått vantar också!

Kallt ute och härligt tweedgarn, Donegal chunky från Debbie Bliss, var det som behövdes för att få igång mig. Nu har Kärleken värme om händerna. Mönstret är gjort under stickningens gång. Först hade jag tänkt mig flätor men tog ganska snabbt upp då det blev "rörigt" ihop med garnet. Valde en renare variant (använt stickor 5 och då går det fort!).
Har också startat på mitt Pomatomusprojekt. Ett par benvärmare till, även detta par i Cherry tree hill solid sock yarn, nu med stickor 2,75. Kommer att ta ett tag för dem att bli klara då jag bara tar fram just denna stickning på bussen. Gillar att ha flera saker på gång samtidigt.


15 kommentarer:

Janette Millbom sa...

varmt och skönt. och så härligt med sån kärlek efter så många år! :-)

jag har castat on pomatomoushatten på ravelry men känner att jag egentligen inte fåååår, så många andra projekt på gång nu...

/j

Anonym sa...

Oo vilka läckra vantar!

Jag gillar också att ha flera projekt på gång samtidigt. Jag blir rastlös om jag bara har ett enda.

fale artut sa...

grattis till demånga inläggen och Du har många fina sidor, inte bara bloggen! Jag skrev ett inlägg på din förra men jag har tullat bort det i rena sinnesförvirringen... Du haren liten sak på min blogg, du får gå någon dag tillbaka! TACK för alla tips förra året!

Maria sa...

OK, nu har jag funderat ett tag... Jag hänger på KAL:en jag också.. =) Mönstret har jag funderat på ett tag, så varför inte. Kan ju börja med något litet först, en KAL är ju toppen.

/Maria

PetraO sa...

Finfina vantar och pomatomus är verkligen väldans fint - och roligt att sticka!

Akhila's Handblog sa...

Lycklig karlek som fatt varma och goa' vantar - och lycklig du som har en karlek som uppskattar allt fint du gor.
Kram

frisky frog sa...

Vilka härliga färger! Kör du samma maskantal hela vägen på benvärmarna? Funderar på att gå med i din kal, men kan inte riktigt bestämma mig... Typiskt! De röda var bara sååå snygga!!
/Kram

Unknown sa...

Så flotte pomatomusene dine blir, flott farge, ikke så ulik den fargen jeg har valgt... :O)

Jeg liker også å ha flere prosjekter på gang samtidlig, og kommer nok til å bruke noe tid på min pomatomus strømper... Har så vidt fått begynnt, håper at jeg kan legge ut de første bildene i morgen!

xoxo
synnøve

MOXY sa...

Härlig färg..ska nu skriva ut mönstret och sätt igång...tror att det blir ett par benvärmare eller ett handledsvärmare.

med nål och tråd sa...

Snygga vantar! Jag gillar att de är så grova. Är det svårt att stikca pomatomus? De är så fina men jag undrar om de inte är ömtåliga att använda?

Agneta sa...

Härliga vantar. Ser varma och goa ut:-)
Har startat på mitt pomatomus projekt jag också fast fått repa också, men nu så:-)

Visa Lisa sa...

Hej fantastiska du! Du har fått ett litet pris i min blog idag. Puss.

Sillen stickar sa...

Baby, vantarna är jättefina. jag diggar verkligen garn med färgpluppar i. I natt drömde jag att jag träffade en pojke som samlade på prickigt! När jag vaknade tänkte jag på dig. Varmkram i kylan f Cilla

Nina BF sa...

Kan inte riktigt fatta hur kreativ du är! Hur många timmar har dina dygn?

Karin sa...

Löv jo.
Bara det.
/Sis